-organele se spala bine,dupa care se pun in lapte pentru 3-4 ore.
-dupa aceea se pun in apa la fiert
-dupa ce au fiert si s-au racit le taiem cubulete
-franzela o feliem si o punem la inmuiat in lapte
-tocam legumele(ceapa,usturoiul) si verdeturile
-amestecam organele maruntite cu painea inmuiata si stoarsa,verdeturile,menta si cele 5 oua,sare piper
-ungem forma de copt cu ulei,punem prapurele mielului (aveti grija sa-l tineti tot timpul ,inainte de a-l folosi in apa pentru a nu se usca),umplutura si oua fierte intregi infipte in umplutura, sa fie acoperita de aceasta.Acoperiti totul cu prapure,ungeti cu ulei deasupra si dati la cuptorul incins la 250*.Dupa 10 minute reduceti focul la mediu (180-200),pana ce e frumos rumenit si trece proba scobitorii.
Cu aceeasi umplutura se pot umple si coastele mielului,iese ceva absolut delicios.Ardelenii fac in mod deosebit drobul in acest fel
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii