autor:

kok miori

» » Aperitive

Drob de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2013

Ingrediente
1piept de pui sau jumatate, oasele de la pulpe de curcan -oase care au bucati de carne pe ele, Oase de la sfertul de curcan-cu carne pe ele, 1gat de curcan-legume ptr supa ceapa,morcov patrunjel radacina,radacina de telina,frunze de patrunjel, 1legatura ceapa verde, 3-4 catei de usturoi, 4oua crude, 2 oua tari

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Intai eu spal carnea si oasele, le pun la fiert cu legume ca ptr o supa - intai spumez si dupa aceia adaug legumele.
Fierb supa cel putin o ora ca carnea de curcan sa fie moale. Prajesc o ceapa taiata cuburi,marunt pana se aureste putin si las sa se raceasca.
Scot carnea de pe oase si o tai bucatele,adaug ceapa prajita ceapa verde usturoiul si ouale batute bine,se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru si deasemeni putin Ras-el-ahanut- este o mirodenie orientala care este o combinatie de alte mirodenii in ea-cumin,cardamon, scortisoara si boia rosie.
Dupa ce am amestecat bine ung o tava de chec din aluminiu care se foloseste o data,pun jumatate din compozitie asez cele 2 oua tari peste compozitie,si complctam compozitia de carne. Dau la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade cam 40 de minute sau pana este rumenita frumos dar nu uscata.Se lasa putin sa se raceasca si se serveste alaturi de salata de legume sau muraturi.
In fotografii drobul nu este taiat cu o adoua ocazie va voi arata cand este taiat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

54 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui sau jumatate
  • oasele de la pulpe de curcan -oase care au bucati de carne pe ele
  • Oase de la sfertul de curcan-cu carne pe ele
  • 1gat de curcan-legume ptr supa ceapa,morcov patrunjel radacina,radacina de telina,frunze de patrunjel
  • 1legatura ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4oua crude
  • 2 oua tari

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitive de primavara