Drob de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Drob de pui

Ingrediente

  • 500 g ficăței de pui (pipote, inimioare)
  • 700 g carne de pui (piept de pui, pulpe)
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 1 legătură mărar verde
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2-3 ouă (crude)
  • 3-4 ouă fierte tari
  • sare, piper după gust
  • ulei pentru prăjit ficățeii și pentru a unge drobul

Mod de preparare

Pieptul și pulpele de pui (pipotele si inimioarele) se spală și se fierb cu sare, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească, se taie foarte-foarte mărunt(cubulețe).

Ficățeii se spală, se taie în 2-3 părți si se pun la prăjit în 4-5 lingui de ulei pentru 5 minute(nu se adaugă sare!), se lasă să se răcească, apoi se taie foarte-foarte mărunt.

Ceapa, usturoiul, mărarul și pătrunjelul verde le spălăm foarte bine, le scuturăm de apă apoi le tăiem mărunt.

Toate ingredientele se pun într-un vas-oală, se adaugă ouăle, sare și piper după gust.

Într-o tavă de cozonac se așează hârtie de copt, se pune 1/2 din compoziție, se așează ouăle fierte tari apoi cealaltă jumătate din compoziție, se întinde uniform și se stropește cu puțin ulei.

Se introduce la copt pentru 45-50 de minute.

Se lasă să se răcescă complet apoi se taie felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise