Ingrediente
500 gr ficatei de pui, 500 gr inimi si pipote de pui, 500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa uscata, 1 legatura de ceapa verde, 1 legatura usturoi verde, 1 legatura partunjel verde, 1 legatura marar verde, 1 legatura leurda, 2 cuburi Maggi de gaina, 1 cub Maggi de legume, piper si sare, 4 oua fierte, 10 oua crude
Dificultate: Medie | Timp: 2h
1 vot
Mod de preparare
Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte, pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei, dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec. Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumenit deasupra.