Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Rosiile se curata de coaja si se toaca marunt. Se amesteca vinetele tocate, ceapa, rosiile si oul. Casul il taiem cuburi subtiri si il adaugam in aluat. Saram dupa gust si punem aluatul intr-o tava de chec unsa cu margarina.
Lasam la foc mic pentru 25 minute.
Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii