Ingrediente
300g piept de pui fiert, 1 legatura Frunze patrunjel, Un fir de praz, 3 fire ceapa verde, 1 ardei kapia, 500g ciuperci, 4 oua, 50g ulei, Sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
118 voturi
Mod de preparare
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea. Adaugam ouale,patrunjelul si pieptul de pui taiat in bucatele (dar nu foarte mici)asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc.
Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul. Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-45’, pana se rumeneste frumos deasupra.
Portionam cand este rece si servim ca aperitiv.
Pofta buna!
Pavel Paulina , 07 decembrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013
Elisa_Covaci, ma mucur foarte mult ca ai preparat reteta si desigur ca ti-a placut. Sa va fie de bine !
Elisa_Covaci (Bucatar) , 13 noiembrie 2013
facut, testa, devorat :)) buna buna de tot reteta!
Vasilica Enache , 30 octombrie 2013
cred ca-i foarte bun, am sa-l incerc si eu.
Cristea Ada , 29 octombrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Georgiana Topirceanu , 29 octombrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Maria Teohari , 29 octombrie 2013
lasa CATA CA FAC EU SI TU VII LA MANGALIA
Catalin Bogdan Calin , 29 octombrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Catalin Bogdan Calin , 29 octombrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Catalin Bogdan Calin , 29 octombrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Gaby Si Carmen Gavril , 29 octombrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Maria Teohari , 29 octombrie 2013
de incercat
Aurelia Neagu , 21 septembrie 2013
Este f bun si gustos !!!!!!!!! Este f bun si gustos !!!!!!!!!!
Willi Schuch , 17 septembrie 2013
Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril
Mariana Lindner , 17 septembrie 2013
il voi incerca saptamana aceasta
, 16 septembrie 2013
eu il mai fac din ficatei ,pipote si inimi de pasare ,iese excelent
Geta Tudorache , 10 septembrie 2013
Ouale le adaugam dupa ce s-a racit compozitia nu? probabil si pieptul tot atunci.
Mariana_Petrescu (Maestru bucatar) , 09 septembrie 2013
Buono !!!!!!!!!!! )
Lili Pietroseanu , 09 septembrie 2013
noi romanii suntem cei mai buni...la gatit si la mancat! Nu conteaza unde ne-a aruncat viata...sanatos sau nu mancam bine1 Vero?
Dino Cau , 14 iulie 2013
in italia si chiama sfornatto di funghi con pollo e ardei si cuoce al forno per 20 minuti preparazione facile ps
Nicoleta Si Marcel Riza , 13 iulie 2013
no comment
Aurel Hanu , 13 iulie 2013
Dar pieptul de pui taiat cubulete cind il adaugi?
Dragoi Valerica , 13 iulie 2013
Foarte simplu si bun!
Floare de colt (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2013
Imi place mult aceasta varianta !!! Multumesc !
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 13 martie 2011
grozava reteta ;varianta Crinei e de incercat
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 martie 2011
Foarte reusit! am sã pregãtesc si eu, merçi de retetã:)
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 07 martie 2011
Foarte gustoasă, aspectuoasă şi sănatoasă!
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 martie 2011
Hmmm...ce deliciu!:)
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 martie 2011
Delicios!***** La fav...