Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate ingredientele,dupa care le amestecam bine cu mana intr-un recipient mai mare.Tocam toate ingredientele:ceapa verde,usturoiul verde,patrunjelul verde,mararul verde si cele doua feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat-o la supermarket in fata.Carnea de vitel se gaseste tocata la casoleta.Separat tocam si ficatul de pui in cubulete mici.Amestecam toate aceste ingrediente,punem condimentele dorite si 2 oua crude,apoi le vom pune in forma de yena de cozonac. La mijloc vom pune cate 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece copii mei au o intoleranta la miel.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii