Drob umplut

Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Drob umplut

Ingrediente

  • 550 g piept de pui
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 2 oua fierte
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon crud uscat
  • 3 linguri crema de branza
  • 4 felii cascaval
  • Mai avem nevoie
  • 1 ou pentru uns drobul
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma

Mod de preparare

Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.

Condimentam dupa gust, cu sare si piper.

Punem amestecul intr-o cratita si adaugam 2-3 linguri de ulei.

Dam la foc potrivit si tinem, pana ce carnea isi schimba culoarea.

Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.

Batem ouale si le incorporam in amestecul de carne.

Intr-o tava (eu am folosit una de chec), unsa cu ulei si tapetata cu faina, asezam umplutura (mai pastram 3-4 linguri), astfel incat in mijloc, sa lasam un spatiu pentru umplere.

De jur imprejurul spatiului lasat, asezam feliile de bacon, apoi punem crema de branza si apoi feliile de cascaval.

Acoperim cu amestecul de carne pastrat.

Curatam ouale fierte, le taiem in doua si le asezam deasupra drobului, apasand usor cu degetele, astfel incat jumatatile de oua sa intre in amestecul de carne. Punem si cateva fire de patrunjel verde deasupra.

Bate bine oul si il turnam peste drob.

Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 30 minute.

Scoatem drobul din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il scoatem si il feliem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise