Se pun la fiert,intr-o cratita cu fund dublu,cubuletele de dovleac ,zaharul si apa.Se lasa sa fiarba domol cca 30 de minute apoi se adauga stelutele de anason si praful de scortisoara si se mai lasa 15 mionute sa fiarba domol.Se opreste focul si se pune fierbinte in borcanele etanse.Se pastreaza la rece si se foloseste la prajituri,placinta,clatite,pentru diferite decoruri la prajituri,etc
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii