Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile) . Le-am asezat in vasul de la slow cooker ,am adaugat si afinele.
Zaharul si zeama de lamaie le-am pus peste fructe si le-am lasat sa stea vreo 2 ore asa.
Am pornit slow cookerul pe temperatura inalta pentru 6 ore . Dupa 2 ore am tras capul intr-o parte.
Samburi de nuca i-am prajit si am dat jos de pe ei coaja neagra , in maini am frecat samburi pana cand au ramas albi.
Am pus nuca in ultimele 10 minute de fierbere, la fel si menta legata cu astfel incat sa o putem scoate .
Duceata am asezat-o in borcane bine spalate si uscate , le-am asezat cu gura in jos dupa ce am pus capacul si le-am lasat la racit .
Am etichetat frumos si le-am asezat in camara .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii