Se pregateste un sirop de apa si zahar care se pune la fiert, cand zaharul s-a topit destul de bine se adauga capsunele ingrijite de codite si frunze, spalate si uscate, se mai fierb 15 minute, dupa care se pun in borcane spalate si uscate, se inchid cu capace, se intorc cu capacul in jos pana se raceste!
Dulceata este gata pregatita pt camara si iarna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii