Se scot samburii de la cirese si se presara cu 1/2 kg zahar
Se lasa pana a doua zi si se scurge zeama in cratita unde vei fierbe dulceata
Se adauga restul de zahar si cele 2 pahare cu apa
Cand s-a fiert bine siropul, se adauga fructele si se mai fierbe 1/2 ora
Eu pun dulceata in borcane mai mici pentru ca daca nu o mancam se strica,prinde floare de mucegai
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii