Se scot samburii de la cirese si se presara cu 1/2 kg zahar
Se lasa pana a doua zi si se scurge zeama in cratita unde vei fierbe dulceata
Se adauga restul de zahar si cele 2 pahare cu apa
Cand s-a fiert bine siropul, se adauga fructele si se mai fierbe 1/2 ora
Eu pun dulceata in borcane mai mici pentru ca daca nu o mancam se strica,prinde floare de mucegai
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii