Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si cuisoarele. Se aduna spuma care se formeaza iar dupa 30 minute se face proba; intr-o farfurie se pune 1 lingura cu dulceata la frigider cateva minute, iar daca este legata, se stoarce lamaia,s e mai lasa 2-3 clocote apoi se opreste focul. Se pune dulceata fierbinte in borcane curate, se infileteaza bine capacele, apoi se depoziteaza la camara.
Pentru cine face dulceata in cantitati mai mici, este foarte important sa se fiarba la foc mare; astfel se reduce timpul de preparare dar mai ales, fructele isi pastreaza culoarea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii