Ciresele se spala bine, se curata de samburi si codite.
Ciresele se spala bine, se curata de samburi si codite. Am cantarit fructele dupa curatare.
Se pun in cratita la fiert impreuna cu 3/4 din cantitatea de zahar. Cand incepe sa fiarba, adaugam si buchetetelul de menta si mai lasam sa fiarba 5 min, dupa care vom adauga si gelfix-ul amestecat cu restul de zahar. Lasam pe foc inca 3-4 min, dupa care dulceata poate si pusa in borcane si apoi la camara.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii