Dulceata de pepene galben cu piersici si caju. Pepenele l-am curatat de coaja si l-am taiat in cubulete destul de mici. Piersicile le-am spalat cu periuta
Pepenele l-am curatat de coaja si l-am taiat in cubulete destul de mici. Piersicile le-am spalat cu periuta, sa nu ramana nici urma de puf si le-am taiat si pe ele in felii subtiri. Am pus fructele intr-o oala cu fund gros, am adaugat zaharul, ghimbirul razuit si zeama de lamaie.
Punem totul pe foc mic si amestecam din cand in cand .
Lasam sa fiaba pana cand scade si are consistent ape care o dorim noi.
Eu am fiert-o in jur de 40 minute ,dar asta depinde de cantitatea de fructe pe care o aveti .
Inainte cu 10 minute de a opri dulceata din fiert am adaugat nucile caju taiate grosier .
Punem dulceata in borcanele sterilizate si uscate , infiletam capacul foarte bine si lasam borcanele la racit invelite intr-o patura .
Pastrati dulceturile la loc intunecat si racoros , de preferinta. Din cantitatile date mi-au iesit 3 borcane de 370ml.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii