e aleg piersici coapte, mai tari.
Se spala, se inlatura samburii
si se taie in felii subtiri.
Se amesteca bine cu zaharul si
se lasa peste noapte la frigider.
A doua zi se scurge siropul pe care
si l-au lasat piersicile si se pune la fiert,
pana capata o consistenta legata. Se adauga
feliile de piersici si se continua
fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.
Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama
de lamaie - care va impiedica dulceata
sa se zahariseasca.
Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate.
Astfel esti sigur ca ai inchis in borcane, toata aroma verii
de care te vei bucura din plin la iarna... ;)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii