Se pune la foc apa cu zaharul. Spalam bobitele de soc si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Cand s-a topit zaharul, punem bobitele de soc, coaja de la o lamaie, zaharul vanilat si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se fierbe la foc mic o jumatate de ora. Este recomandat sa se faca dulceata intr-un vas mai inalt pentru ca face spuma.
Se pune fierbinte in borcane. Se inchid borcanele si se intorc cu capacul in jos. Se lasa la racit acoperite cu un prosop pana a doua zi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii