Se spala visinele si li se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul si se lasa peste noapte la rece.
A doua zi, se scot visinele, iar siropul se fierbe circa o ora. Dupa ce siropul scade putin, se adauga frutele si se mai fierb circa 45 de minute, apoi dulceata se toarna fierbinte in borcane de 320 g. Li se pun capacele si se pun in paturi pentru doua zile, dupa care se pot depozita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii