Florile de salcam proaspat culese,se desprind de pe codite si se spala in mai multe ape. Se amesteca apa cu zaharul si se pun la fiert aproximativ 25 minute sau pana cand se formeaza un sirop mai gros.
Se pun florile de salcam in sirop si se lasa sa fiarba 25-30 minute. Cand dulceata este bine legata se adauga zeama de lamaie si zaharul vanilat. Se mai lasa pe foc foarte putin cat mai da un clocot, apoi se opreste focul.
Dulceata din flori de salcam se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii