ecler cu frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
ecler cu frisca

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 250 ml ulei
  • sare
  • 500 g faina
  • 11-12 oua
  • 1 plic de puding de vanilie
  • lapte pt puding
  • 500 g frisca batuta
  • 2 linguri zahar vanilat

Mod de preparare

Aluatul oparit

Se pune apa cu sarea si uleiul la fiert, in momentul cand a inceput sa fiarba, se pune toata faina si se amesteca energic sa se incorporeze faina, se bate cu mixerul cu spirala pt coca si se adauga ouale treptat.

Se toarna cu posul cu sprit fasii de 10-13 cm lungime (pe hartie de copt) si 3-4 cm grosime, se coc la 180 grade la cuptorul electric pt 35-40 min.

Nu se deschide usa cuptorului inainte de coacere, pt ca se lasa si nu mai creste.

Se lasa la racit, se taie capacelele, se pune crema de vanilie, frisca, capacelele, se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise