Pt. prepararea formelor de eclere facem astfel:
- se pune apa cu uleiul si praful de sare la fiert pana cand dau in clocot, iar apoi se adauga faina mestecandu-se pana cand coca se dezlipeste de pe vas.
- se lasa putin sa se raceasca apoi se adauga ouale unul cate unul.
- se pune coca in posh sau punga si se fac dormele de ecler pe o tava tapetata sau cu foaie de copt.
Se da la cuptor pana se rumenesc.
Dupa ce s-au copt se scot din tava, se tau copacelele, iar coca din miljoc se scoate.
Se umplu cu crema facuta astfel:
-500 ml de lapte rece se amesteca cu plicurile de crema de tarte, zaharul si nessul.
-se pune frisca peste crema, copacelele se pun la loc si se orneaza cu glazura.
E un deliciu!!
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii