Pentru coji:
Se pun apa, eleiul si sarea la fiert, cand da in clocot se da la o parte de pe foc si se adauga 300 gr faina si se amesteca cu lingura de lemn. Cand s-a racit compozitia adaugi 7-8 oua, 2 cate 2 si se amesteca bine.
Pentru crema:
1 l lapte cu 1 cana zahar se pun la fiert.
Separat: se pun 8 galbenusuri frecate cu o cana zahar, se pune putin lapte si dupa se adauga 2 cani faina si se adauga si restul de lapte (pana se face 1 l).
Compozitia aceasta se pune peste laptele+ zaharul puse la fiert.
Cand a fiert, se bat albusurile spuma, se torn in crema si se amesteca de jos in sus.
Se adauga si 2 pliculete zahar vanilat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii