Ingrediente
Pentru 4 portii de curry avem nevoie de:, - 8 oua fierte, - 2 rosii coapte bine, - 25 ml ulei sau 25g unt sau 25g ghee (unt clarefiat), - 1 ceapa mijlocie, tocata marunt, - 3-4 catei de usturoi, - 1 lingurita turmeric, - 1/2 lingurita praf chili (optional), - 420 ml lapte de nuca de cocos, - sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
Punem uleiul intr-o oala sa se incalzeasca. Adaugam ceapa tocata marunt si cateii de usturoi.
Cand ceapa a devenit translucida, adaugam rosiile curatate de coaja si taiate cuburi.
Adaugam sare si cand rosiile incep sa se inmoaie adaugam turmericul si praful de chili. Lasam sa se prajeasca putin si condimentele si turnam laptele de nuca de cocos. Aducem laptele la fierbere, reducem focul si lasam sa mai fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Adaugam ouale si lasam sa mai fiarba cateva minute.
Se serveste cu orez fiert.
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013
Cred ca este foarte bun ,merita incercat !