Escalopul se taie in feliute de cca 1,5/5 cm.Eu folosesc
felii de snitel,nebatut.
Feliutele de carne se dinstuiesc in ulei de masline,cca 45 minute.Carnea trebuie sa fie facuta(moale).Dupa aceea,se pune faina;se mesteca;carnea trebuie sa fie invelita bine in faina;se pun ciupercile(strecurate);se mesteca;se pune,apoi cca 500 ml apa calda,incetul cu incetul,mestecind tot timpul;se pune,apoi,sare si piper,se lasa totul sa fiarba 10-15 minute.
Se pune,apoi smintina.Aveti grija,cind puneti smintina.
Smintina o frecati bine cu putina apa rece;cind e omogena,o punem peste mincare,dar incetul cu incetul,mestecind intr-una.Nu se ia cratita de pe foc.
Dupa aceea(pe foc)potrivim de sare si piper,apoi stingem focul si punem lamiia taiata in 4,apoi felii subtiri.
Se serveste fierbinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii