Faguri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Faguri

Ingrediente

  • Compozitie:6 oua,o cana zahar, o cana de untura,o cana lapte sau apa,amoniac si faina,cat sa se faca ca la chec(se pune cu lingurita).
  • Crema:Pentru crema eu am folosit de la Dr.Oetker, doua plicuri de ciocolata.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele ,iar faina se pune putin cate putin pana va iesi ca la chec.Se incinge forma si se pun doua gramajoare cu lingurita,sau se pune compozitie in toata forma.Se intorc si pe o parte si pe cealalta nu mai mult de 2 minute.Le lasam sa se raceasca dupa care le umplem cu crema ,frisca sau gem ,dupa placul fiecaruia.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise