Preparare compozitie: Se amesteca zaharul si ouale apoi se adauga uleiul si amoniacul si la sfarsit faina.Se poate folosi mixerul sau robotul de bucatarie.Se unge forma de faguri cu ulei si se coc pe ochiul aragazului.
Preparare crema:Se amesteca zaharul,faina,cacaua si laptele si se pun la fiert.Se mesteca continuu pana se intareste pentru a nu face cocoloase.Cand e gata se da la racit si cand este inca calduta se adauga esenta de rom si pachetul de unt sau margarina.
Dupa ce am terminat se umplu fagurele cu crema si se serves reci de la frigider.Sunt foarte bune si apreciate de copii aceste prajiturele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii