Fajitas cu carne de pui si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fajitas cu carne de pui si cascaval

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 500g piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei gras verde taiat felii subtiri
  • 1 ceapa medie,taiata "pestisori"
  • 1 cutie(300ml)supa crema de celeri (eu am facut-o in casa)
  • 1/2 cana salsa
  • 8 tortillas (paine mexicana-se gaseste in comert)
  • 1 cana cascaval razuit

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana se rumeneste.Adaugam ardeiul si ceapa peste carne si lasam la innabusit cca.5-6 min.Adaugam supa de celeri si salsa amestecand pana toata compozitia ajunge la aceeasi temperatura.

Se pune aproximativ 1/2 cana de compozitie pe fiecare tortilla,se adauga cascaval ras,impachetam tortilla.Se serveste cu salsa suplimentar(cine doreste).Este o reteta usoara si foarte gustoasa.

Pofta buna!

Supa de celeri am facut-o in 10 min.

1 ceapa taiata

3 catei usturoi

2 cartofi

2 tije de celeri

sare,piper,vegeta

Am pus totul la fiert doar cu atata apa cat sa le acopere,cand s-au fiert am pus totul la blender si am adaugat 1/2 cana lapte.Gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise