Farfale in sos, cu piept de pui crocant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Farfale in sos, cu piept de pui crocant

Ingrediente

  • 400 g farfale
  • un piept de pui
  • pesmet
  • un ou
  • 2 linguri faina
  • diverse condimente
  • Pentru sos:
  • 6-7 linguri suc de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu smantana
  • condimente

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.

Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta.

Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc ,menta, patrunjel, marar.

Luam fiecare fasie de piept de pui , o trecem prin amestecul de ou apoi o tavalim prin pesmetul aromat.

Prajim in ulei incins pana devin usor crocante.Le scoatem pe servete de hartie sa se scurga .

Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si

le clatim in mai multe ape reci, apoi le

amestecam cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.

Pregatim si sosul:

Prajim usturoiul taiat feliute in 3-4 linguri

ulei apoi adaugam sucul de rosii si smantana.Amestecam bine si lasam pe foc pana se ingroasa putin.

Adaugam si condimentele dupa gust: sare,vegeta,piper,boia dulce, boia iute,busuioc,patrunjel, marar,cimbru.

La sfarsit adaugam si pastele si

amestecam foarte usor.

Montam pe farfurie un strat de paste

in sos ,presaram patrunjel verde tocat si deasupra

repartizam fasiile crocante de pui.

Servim preparatul in stare calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise