Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se lasa la racit.Cartofii se fierb in coaja apoi se curata.
Pasul 2. Carnea fiarta si racita se trece prin masina de tocat (puteti folosi si robotul de bucatarie) impreuna cu pestele tinut in prealabil la desarat si curatat bine de oase si cu cartofii fierti.
Pasul 3.Peste compozitia de carne se adauga faina,sarea si piperul,apoi galbenusurile de ou,smantana si untul topit se amesteca foarte bine,apoi se adauga albusurile batute spuma.
Pasul 4.Compozitia obtinuta se modeleaza in forma dorita,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se orneaza cu felii de lamaie si bucati mici de peste si apoi se introduce in cuptorul incins la 150 gr celsius. Pentru circa 25 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii