Ingrediente
400 gr piept de pui, 200 gr peste sarat, 100 gr cartofi, 50 gr smantana, 30 gr unt, 20 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 1/2 lamaie, baza pt mancaruri(vegeta), sarepiper
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Pasul 2. Carnea fiarta si racita se trece prin masina de tocat (puteti folosi si robotul de bucatarie) impreuna cu pestele tinut in prealabil la desarat si curatat bine de oase si cu cartofii fierti.
Pasul 3.Peste compozitia de carne se adauga faina,sarea si piperul,apoi galbenusurile de ou,smantana si untul topit se amesteca foarte bine,apoi se adauga albusurile batute spuma.
Pasul 4.Compozitia obtinuta se modeleaza in forma dorita,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei se orneaza cu felii de lamaie si bucati mici de peste si apoi se introduce in cuptorul incins la 150 gr celsius. Pentru circa 25 min.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Interesant...