Taiati ceapa solzisori si trageti-o la tigaie cu un fir de ulei. Curatati morcovii si taiati-i julien. Taiati si zucchina julien. Trageti-le la tigaie impreuna cu ceapa. Adaugati si mazarea (eu de obicei folosesc mazare congelata). Sarati. Legumele trebuie sa ramana crocante.
Intre timp taiati pieptul de pui fasii subtiri, sarati usor si amestecati-l cu faina. Incingeti putin ulei intr-o alta tigaie si trageti la tigaie pieptul de pui (pentru circa 20 minute), stingand cu jumatate de pahar de vin alb.
Puneti fasiile de piept de pui peste legume si saltati. Ajustati de sare si piper daca mai este nevoie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii