Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote se schimba apa, inlocuind-o cu apa clocotia in care s-a introdus sare si se continua fierberea.
Se procedeaza astfel de 3 ori. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge de apa,se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat, obtinandu-se o pasta. Se adauga mujdei de usturoi, ulei si se continua baterea pentru omogenizare. Ceapa se prajeste in ulei pana ce capata o culoare galbuie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii