Ingrediente
- 250 grame de fasole boabe, - un morcov, - o albitura, - o telina, - un cartof, - 4 cepe, - o foaie de dafin, - cimbru, - piper, - ulei, - o lingura de delicat, - bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
4 voturi
Mod de preparare
2.Fierbem fasolea si aruncam primele 3 ape.
3.O punem la fiert in a 4 a apa impreuna cu un morcov, o albitura, o telina, un cartof, o foaie de dafin, 2 cepe, cimbru, piper, o lingura de delicat si 2 linguri de ulei.
4.Cand e fiarta, o punem la scurs si apoi o bagam la robotul de bucatarie.
5.Cat e la robot, mai adaugam 2 canite de ulei.
6.Pentru a orna fasolea calim 2 cepe impreuna cu 2 linguri de bulion.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009
Grozava fasolica ta...
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009
Sunt sigura ca este delicioasa, insa am preparat fasolea batuta in perioada Postului.
Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009
Si cu o parjoala moldoveneasca ...crezi ca nu e buna ???