Reteta postata pe: 17 iulie 2008
Ingrediente
fasole boabe,, ceapa ,, patrunjel, , sare., ulei
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Fasolea se spala si se pune la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie bobul si coaja de pe bob.
Se scurge apoi de apa, dupa care se piseaza marunt.
Peste fasolea pisata se pune ceapa calita impreuna cu uleiul care a ramas de la calit (daca mai este nevioie de ulei, se mai adauga).
Ceapa se taie marunt si se caleste cu putin ulei, patrunjel, sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE BATUTA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori.
Se
6 voturi
10 comentarii
4h
Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam
6 voturi
1 comentariu
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009
Pe langa ingredientele pe care le-ati folosit puteti adauga un morcov, un cartof care sa elimine din toxine, o telina si o albitura.Ceapa o calesc si cu o lingura sau doua de bulion.