Reteta postata pe: 28 februarie 2014
Ingrediente
1 kg fasole, 1 ceapa, usturoi, o lingura mustar, suc de rosii, sare, ulei, bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Puneti intr-o cratita fasolea si acoperiti-o cu apa. Puneti-o la fiert la foc mic. Cand a inceput sa clocoteasca, scurgeti de apa. Dupa ce fasolea a fiert, dati-o prin strecuratoare , pasati-o cu
blenderul. Puneti-o pasata inapoi in oala. Mustarul si usturoiul se pun la fasole si se amesteca bine. Se mai punei putin ulei si daca e moale, e gata. Acum, puneti uleiul la incins, adaugati ceapa taiata feliute si lasati-o sa se caleasca. Adauga bulionul si amesteca. Serviti fasolea cu ceapa caramelizata deasupra si cu lipie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu lipie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate