- fasolea se curata de impuritati si se pune peste noapte in apa rece pentru a se umfla;
- ciolanul se pune la fiert in apa rece cu sare;
- fasolea se pune la fiert in apa rece (dupa ce o scurgi de apa in care a stat peste noapte);
- se lasa la fiert cca. 1 ora;
- intre timp se curata ceapa, morcovul, pastarnacul si cartoful, se taie marunt si se calesc in putin ulei;
- se adauga ciolanul fiert si dezosat;
- se adauga in oala cu fasolea fiarta, si se mai lasa impreuna cca. 30 de minute la fiert pentru a se combina gusturile;
- se adauga bulionul si leusteanul tocat, lasi sa mai dea un clocot, stingi focul si acoperi cu un capac.
O servesti in painici cu seminte (preferata mea). Am taiat un capac, am scobit miezul si am umplut "castroanele" astfel formate cu supa de fasole. Servesti cu ceapa rosie/ardei iute/ smantana, dupa cum iti place.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii