Fasolea muiata se fierbe in apa clocotita cu o ceapa, un morcov, boabe de piper, o foaie de dafin.
Calim ceapa tocata marunt in uleiul incins, cat sa-si schimbe culoarea, adaugam sucul de rosii,lasam sa fiarba pana ceapa e fiarta. Adaugam fasolea si condimentele.Daca e nevoie, mai adaugam apa. Cand grasimea se ridica la suprafata, adaugam verdeata si servim cu salata sau muraturi. Noi am servit cu salata de varza rosie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii