Autor:
Adina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 martie 2010
Ingrediente
2 borcane cu fasole pastai, , 2 linguri bulion, , 1 capatana de usturoi, , 2 cepe, , 2 cuburi knorr de legume, , piper, , patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.
2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.
3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012
Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010
Super !
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
O mancare lejera si gustoasa.Fie verde,galbena,uscata,proaspata sau la borcan,fasolea,daca stii sa o prepari este o delicatesa!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010
Foarte buna!
Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010
Multumesc pt. aprecieri!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 martie 2010
Foarte aromata.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Imi place fasolea galbena. Eu pun si niste usturoi taiat rondele la sfarsit.
licu pop (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Felicitari pentru reteta merita incercata!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Delicios.................
Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Intr-adevar Viorica, daca nu e post, putem adauga smantana, vom obtine un gust deosebit!
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Am cateva pastai verzi proaspete prin frigider,nu cred ca daca folosesc acelasi proces de preparare schimba cu ceva reteta...Arata foarte bine!
jsabrina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Si mie si mieee :X bun bun!
vio (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
eu pun si o lingura de faina si sosul ii legat si cind nu ii post pun si smintina
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
f.bun!i-mi place mult fasolea