Se curata ceapa,morcovul,telina apoi ceapa se taie marunt iar morcovul si telina se razuiesc prin razatoarea mica.
Intr-o cratita se pune putin ulei unde se pun zarzavaturile si putina boia se incalzesc putin in ulei peste care se pune pieptul de pui taiat rondele,se adauga o canita de apa si se lasa sa se fiarba, cand e gata se adauga fasolea (care am pus-o pt iarna atat in borcan sau in congelator depinde de fiecare).
Spre sfarsit se adauga sare, piper cele 2 linguri de pasta de rosii si din 2 linguri de faina si putina apa se face o ingroseala apoi se toarna peste compozitie si se mai lasa sa fiarba.
La final de tot se pune usturoiul si patrunjelul.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii