Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii. Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde (partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.
Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita. Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean. Macinam putin chili.
Punem si 3-4 foi de dafin. Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.
Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!
Pofta buna!
Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii