Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii. Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde (partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.
Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita. Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean. Macinam putin chili.
Punem si 3-4 foi de dafin. Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.
Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!
Pofta buna!
Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii