in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara.
separat se caleste ceapa pana devine aurie,se adauga ardeiul taiat cubulete. la cateva minute se adauga zeama(nu toata) de la aripi si fasolea.
cand toate acestea sunt fierte, se adauga un pic de sare si aripile.
la final se adauga faina amestecata cu bulionu si un pic de zeama(obligatoriu rece),usturoiul taiat cat mai mic si paprika.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii