Fasole verde cu afumatura si cabanos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Fasole verde cu afumatura si cabanos

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 500 g fasole verde
  • 100 g afumatura
  • 300 g cabanos
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 4 linguri ulei pentru calit
  • ulei pentru prajit cabanosul
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 ml bulion sau ketchup
  • sare, piper, chili, paprika
  • 2-3 lingurite faina
  • optional 3-4 catei usturoi

Mod de preparare

Fasolea verde curatata si spalata se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare sau in vasul de fiert in aburi, aproximativ 20-25 minute.

In alta craticioara caliti in ulei ceapa tocata, costita taiata bucatele si rosia decojita si taiata feliute. Adaugati putina apa, bulion, ketcup, condimentati dupa gust si dupa 10 minute adaugati faina desfacuta in putina apa. Dupa ce mai da cateva clocote adaugati verdeata tocata.

Intr-o tigaie prajiti cabanosul bucati de 7-8 cm lungime si crestat din loc in loc.

Pe farfurie se aseaza bucati de cabanos prajit, pastai de fasole verde intregi (cine doreste le poate asezona cu usturoiul zdrobit) iar langa adaugati si sosul cu afumatura. Garnisiti cu verdeata.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise