Fasolea se fierbe in apa rece cu sare .Separat se inabusa ceapa taiata marunt,usturoiul si ardeiul tocat cubulete si se adauga peste fasolea fiarta.
Se amesteca impreuna si se potriveste de sare si condimente.
Un vas de yena se unge cu putin ulei,se tapeteaza cu putin pesmet,se aseaza jumatate din cantitatea de fasole,se aseaza jumatate din cantitatea de rosii taiate rondele,se presara cu pesmet,patrunjel tocat ,apoi asezam ultimul strat de fasole verde,rondele de rosii ,pesmet,patrunjel verde,iar ultimul strat trebuie sa fie format din rondele de rosii.
Se introduce vasul la cuptor pentru cca 15-20 de minute cat sa se formeze sosul si sa se inmoaie un pic rosiile.Se serveste cu patrunjel verde deasupra ca atare sau garnitura la diferite fripturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii