Ingrediente
700 g fasole verde(am folosit fasolica congelata), 100 g sos alb, , Pentru sosul alb:, 1-2 linguri faina, 3-4 linguri smantana, lapte dupa gust - in functie de consitenta dorita, sare,piper alb, marar tocat marunt
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
21 voturi
Mod de preparare
Sosul alb se obtine din amestecul fainii cu lapte rece si turnarea lui in alta cantitate de lapte fierbinte, amestecand foarte bine pentru a nu se forma cocoloase si se adauga 2-3 linguri smantana.Se fierbe pana numai are gust de faina si se obtine consistenta dorita.Se potriveste de sare,piper alb si marar tocat marunt.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Multumesc...Merge si cu mamaliguta....
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013
cu mamaliguta !
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011
Imi place ,este foarte buna !
benoni , 21 iunie 2010
nu inteleg cum se taie fasolea cubulete...!?..-dar cred ca e buna si intreaga....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Usturoi adaug cand o fac cu maioneza sau simpla numai cu mujdei...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Cred ca este buna.Eu as adauga si putin usturoi.