Reteta postata pe: 02 aprilie 2010
Ingrediente
500g fasole verde congelata, 2 cepe rosii, 4 fire usturoi verde, 1 cutie rosii cuburi in bulion, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 1 lingurita pasta de ardei dulce, 1 lingurita mirodenii( de la plafar), un varf de lingrita de pasta de ardei iute, sare, ulei de orez, piper boabe (5 culori)
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Fsolea se pune la fiert in aburi , iar intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa julien si se caleste in uleiul incins. Se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa pe foc cateva minute apoi se adauga rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, pasta de ardei iute, mirodeniile, piperul boabe si se lasa la fiert cam 15 minute, adaugandu-se apa calda daca scade sosul. Cand fasolea este fiarta se adauga peste sos, se pun mararul si patrunjelul tocate marunt, se potriveste de sare si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010
Foarte buna.Eu am facut-o cu ulei de masline si ceapa. Voi incerca si cu ulei de orez si usturoi.Pare foarte aromata asa cum o faci tu.
Alice85 (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010
Foarte buna mincarica :)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010
O bunatate...
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010
E foarte gustoasa aceasta reteta...n-am folosit inca ulei de orez,dar sunt curioasa sa vad care e diferenta.Felicitari!