Se curata si se spala fasolea verde, apoi se pune la fiert intr-un litru de apa sau in oala speciala de fiert in aburi, cu capac, la foc mic.
Dupa 20-25 minute, scoateti fasolea intr-un castron si preparati dressingul de usturoi astfel: tocati foarte fin usturoiul curatat si cu un tel mic amestecati cu uleiul, otetul, zaharul, sarea si piperul si putina zeama in care a fiert fasolea.
Turnati dressingul peste fasole. Garnisiti cu verdeata.
Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne sau branzeturi.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii