- Dupa ce se spala si se curata legumele, totul se taie cubulete.
- Painea libaneza se taie patratele 1-2cm si se prajestein uleiul bine infierbintat, dupa ce se face de culoare galbenue unchisa (nu sa fie arsa) se pune pe servetel de bucatarie sa se scurga uleiul.
- Se pun toate ingredientele intrun bol si se adauga 2 lingutite de otet, 3-4 linguri ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie, se sareaza dupa gust si pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii