Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza dupa preferinta si se pun in tava cu putina apa si ulei. (Eu i-am pus initial in oala sub presiune, apoi i-am scos si i-am asezat in tava pentru a reduce timpul de pregatire).
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se mai ung cu zeama din tava, apoi se pune usturoiul, cimbrul si vinul. Se intoarce o singura data si se lasa sa-si formeze o crusta.
Se serveste alturi de diverse garnituri si salate sau muraturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii