Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.
Intr-o tigaie mai adinca,se pune ulei de masline(putin);
cind e fierbinte se pune ceapa;cind ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca lichida si apa sa se formeze un sos.Daca vrem ca sosul sa nu fie f.gras,punem mai multa apa(eu asa fac);potrivim sosul de sare;punem(dupa gust),nucsoara,piper zdrobit,busuioc.
Se pun la sfirsit macaroanele,pieptul de pui si dovlecelul.Mestecam usor(cu miinile,e mai bine).
Se pune,totul,intr-o tava;se pune mozarela rasa.
Se da tava la cuptor,pentru a se infierbinta mincarea si pt. a se topi brinza.Nu mai mult.
Se serveste fierbinte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii